Taxe reduse

employer

Deductibilitate fiscală

Ce trebuie să știi dacă te-ai decis să oferi angajaților tăi un beneficiu extrasalarial constând în contribuția ta la Pilonul 3 de pensii?

Sumele virate către fondul de pensii facultative vor fi scutite de la plata tuturor taxelor salariale în limita echivalentului în lei a 400 EURO/an.
Iar dacă, angajații tăi vor decide la rândul lor să contribuie cu suma proprie, atunci vor beneficia și ei de deducerea sumei respective din baza de calcul pentru impozitul pe venitul din salarii, în limita echivalentului in RON a 400 EUR/an fiscal.

Ce înseamnă asta?
O sumă totală de 800 Euro/an de reduceri acordate fiscal!

Motivarea angajaților

Se cunoaște faptul că piața muncii înregistrează o fluctuație de personal din ce în ce mai mare, lucru care poate conduce la costuri ridicate de înlocuire a angajaților plecați.
Prin contribuția la Pilonul 3 de pensii facultative puteți aduce un plus valoare activității pe care o desfășurați, angajații simțindu-se motivați și loiali.
Pe scurt, iată o parte din avantajele de a vă motiva angajații:

Avantaj competitiv pe piața muncii

Flexibilitate în alegerea fondului dorit pentru angajați

Modificarea valorii contribuțiilor în orice moment

Simplitate la plata contribuțiilor, totul printr-un singur OP

Alege Pensia Facultativa!

Your personal broker

Ești angajator și te-ai gândit să le oferi colegilor tăi o pensie privată facultativă – Pilonul 3, dar înainte de asta ai câteva aspecte de lămurit pentru a lua o decizie, suntem aici pentru tine!

Intră în contact cu noi